המשרד נותן מענה מקיף לבעיות מפעליות וארגוניות במסגרת ליווי שוטף של עשרות מפעלים/ארגונים, עוסק בהקמת מערכות איכות, תחזוק, אפיון מערכות לצורך מחשוב או ייעוץ ארגוני, ביצוע מבדקים פנימיים, ליווי שוטף, פתרון בעיות בשטח, ליווי מול רשויות, תיווי, חישוב תזונתי, הרצאות, הדרכות ועוד לפי דרישה.
למשרד יש את הידע והמומחיות בפיתוח מוצרים וכימיה של מזון לסוגיו.
המשרד מטפל ברמה הגבוהה ביותר במערכות איכות ובטיחות מזון, באמצעות הקמה, יישום והטמעה של תוכניות בנושא זה.
המשרד דואג לליווי לקוח לפי צרכיו, כפי שמוגדר על ידי הלקוח (בשיתוף עם משרדנו), באמצעות ייעוץ, הובלת פרוייקטים, הנחייה והטמעה.
- טיפול נקודתי בצרכי הלקוח
- ליווי שוטף
- מענה מקיף לבעיות מפעליות וארגוניות
- ידע ומומחיות במערכות איכות ובטיחות מזון
- בחינה לעומק של נושאי רגולציה
הצוות המקצועי ביותר עבורכם
פנחס דנציגר
מהנדס מזון (B.Sc) ובוגר הטכניון בפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה .
שלומי סופר
מהנדס מזון (B.Sc) ובוגר הטכניון בפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה
אירנה בלומברג
בעלת תואר B.Sc בהנדסת איכות בפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה בטכניון
איתי אורי
בוגר Bsc ביוכימיה ומדעי המזון בפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית